Referencer

Her kan du se, hvad folk siger om mig

En-mands-hæren over dem alle når det kommer til markedsføring. 

Esben har vist sig at være et super godt match for Climas. 
Han er erfaren og en sand specialist. Derudover er Esben også proaktiv i sit arbejde, han følger op, og er super til at sparre med om nye ideer til endnu flere kunder. 
At lave et samarbejde med Esben har været en fantastisk beslutning for Climas. 
 
Mine varmeste anbefalinger til Esben. 
Mathias Bruhn

Partner, Climas.dk

Esben har været med hos os i BN Autoteknik fra første stadie.
Hans håndtering af vores Google ads og Facebook har vokset i tråd med vores firma og vi føler os altid professionelt håndteret af ham.
Han forsøger altid at være proaktiv og skabe størst mulig resultat på vores bundlinje.
Vi giver ham de varmeste anbefalinger. Brian Madsen

Mekaniker, BN Autoteknik

Vi har hos SubBook overladt alt vores annoncering på Facebook, Instagram og Google til Esben, og der er det i fuldkomment trygge hænder. Esben er enormt kompetent, behagelig at arbejde sammen med og ikke mindst til at få fat på, hvilket også betyder, at vi er i tæt ugentlig kontakt med hinanden.

Jeg kan kun anbefale at arbejde sammen med Esben.

Nicklas Bødtcher-Hansen

CEO og co-founder, SubBook

Jeg har givet Esben ansvaret for Google Ads i vores forretning – i samarbejde med en anden konsulent som tager sig af de sociale medier.

Tilsammen har det vist sig at være en god kombination – da Esben sørger for trafik til hjemmeside og de sociale medier – og den anden konsulent sørger for at holde på vores gæster ved at være aktive med at svare på anmeldelser og poste relevant indhold.

Udover at sørge for trafik til hjemmeside – så er han gjort det mere målbart således, at vi kan tracke, hvor mange der i sidste ende ringer ind til os via Google Ads – og det tal har vist sig at være stigende for hver måned.

Jeg er derfor super tilfreds med Esbens indsats og kompetencer indenfor området. Gani

Ejer, Ristorante Italiano

Esben Bock står for det meste af min markedsføring på Google, Instagram og Facebook – og det er en sand fornøjelse.

Esben har styr på det, han følger op, og han er rigtig god at sparre med.

Jeg kan varmt anbefale et samarbejde med Esben.

Bente Tromborg

Pilatesinstruktør, Tromborg Pilates

Vi har i Kopenhagen Fur regi brugt Esben Bock i forbindelse med SoMe annoncering, hvor Esben har afholdt en miniworkshop for os med gennemgang af de sociale kanalers utallige muligheder.

Derudover har vi brugt Esben i forbindelse med konkrete problemstillinger i forhold til eksempelvis vores business manager.

Vi har været meget glade for Esbens fleksibilitet og assistance og vil fortsat tage fat i Esben, hvis behovet melder sig.

Trine Storm

Head of Marketing & PR, Kopenhagen Fur

Vi har i Nerthus ApS overladt arbejdet med Google Ads og Facebook-opsætning til Esben. Det er tydeligt for os, at Esben følger vores sager tæt, og at det er vigtigt for ham, at hans indsats også kan ses på vores bundlinje. Han kommer løbende med forslag til forbedringer, ikke bare i forhold til de områder som han står for, men også til f.eks. hjemmeside og marketingsstrategier. Esben er desuden fleksibel og nem at få fat på. Vi kan klart anbefale Esben som en kompetent og samvittighedsfuld konsulent. Ina Giversen

Ejer, Nerthus ApS

Esben er virkelig god til at fokusere og få skabt resultater for alle, der har brug for at blive fundet på Google eller Facebook.

Derfor samarbejder jeg med Esben omkring kunder, der skal have klar online markedsføring, som både giver mersalg og mange leads. Det er altid effektivt at hyre Esben til det.

Anette Kallesen

Tekstforfatter, Bureau P

Kompetent, erfaren og effektiv!

Esben er en one-man army når det kommer til Google Ads og Facebook marketing. Vi har været heldige at arbejde sammen Esben i op til flere sammenhænge, og det er samme mønster hver gang: Pålidelighed, effektivitet og gode og målbare resultater!

De bedste anbefalinger herfra til Esben Bock! Laust Kehlet

CEO, KH online

Jeg overlader trygt min Google Ads-administration og Facebookannoncering til Esben Bock. Han er en erfarent og kompetent specialist, som jeg også henviser mine kunder til, når de skal have kvalificeret assistance til deres online annoncering. 

Desuden er Esben nem og behagelig at samarbejde med.

Rikke Ekelund

Selvstændig, Rikke Ekelund