Referencer

Her kan du se, hvad folk siger om mig
Esben har været med hos os i BN Autoteknik fra første stadie.
Hans håndtering af vores Google ads og Facebook har vokset i tråd med vores firma og vi føler os altid professionelt håndteret af ham.
Han forsøger altid at være proaktiv og skabe størst mulig resultat på vores bundlinje.
Vi giver ham de varmeste anbefalinger.
Brian Madsen

Mekaniker, BN Autoteknik

Vi har hos SubBook overladt alt vores annoncering på Facebook, Instagram og Google til Esben, og der er det i fuldkomment trygge hænder. Esben er enormt kompetent, behagelig at arbejde sammen med og ikke mindst til at få fat på, hvilket også betyder, at vi er i tæt ugentlig kontakt med hinanden.

Jeg kan kun anbefale at arbejde sammen med Esben.

Nicklas Bødtcher-Hansen

CEO og co-founder, SubBook

Efter at have prøvet en del markedsføringskanaler, uden effekt, blev jeg anbefalet af tage fat i Esben Bock. Siden skal jeg da lige love for, at det er gået stærkt.

Det er uendeligt svært at sælge webudvikling i disse tider, men Esben kunne nogle tricks, som ikke bare skabte traffik på mit site, men også leads.

Jeg kan kun sige, at Esben har styr på sit kram. Varme anbefalinger herfra.

Henrik

Ejer, Ribe Mediehus

Jeg har givet Esben ansvaret for Google Ads i vores forretning – i samarbejde med en anden konsulent som tager sig af de sociale medier.

Tilsammen har det vist sig at være en god kombination – da Esben sørger for trafik til hjemmeside og de sociale medier – og den anden konsulent sørger for at holde på vores gæster ved at være aktive med at svare på anmeldelser og poste relevant indhold.

Udover at sørge for trafik til hjemmeside – så er han gjort det mere målbart således, at vi kan tracke, hvor mange der i sidste ende ringer ind til os via Google Ads – og det tal har vist sig at være stigende for hver måned.

Jeg er derfor super tilfreds med Esbens indsats og kompetencer indenfor området.

Gani

Ejer, Ristorante Italiano

Esben Bock står for det meste af min markedsføring på Google, Instagram og Facebook – og det er en sand fornøjelse.

Esben har styr på det, han følger op, og han er rigtig god at sparre med.

Jeg kan varmt anbefale et samarbejde med Esben.

Bente Tromborg

Pilatesinstruktør, Tromborg Pilates

Vi har i Kopenhagen Fur regi brugt Esben Bock i forbindelse med SoMe annoncering, hvor Esben har afholdt en miniworkshop for os med gennemgang af de sociale kanalers utallige muligheder.

Derudover har vi brugt Esben i forbindelse med konkrete problemstillinger i forhold til eksempelvis vores business manager.

Vi har været meget glade for Esbens fleksibilitet og assistance og vil fortsat tage fat i Esben, hvis behovet melder sig.

Trine Storm

Head of Marketing & PR, Kopenhagen Fur

Vi har i Nerthus ApS overladt arbejdet med Google Ads og Facebook-opsætning til Esben. Det er tydeligt for os, at Esben følger vores sager tæt, og at det er vigtigt for ham, at hans indsats også kan ses på vores bundlinje. Han kommer løbende med forslag til forbedringer, ikke bare i forhold til de områder som han står for, men også til f.eks. hjemmeside og marketingsstrategier. Esben er desuden fleksibel og nem at få fat på. Vi kan klart anbefale Esben som en kompetent og samvittighedsfuld konsulent.
Ina Giversen

Ejer, Nerthus ApS

I E-Synergi A/S benytter vi Esben Bock til Facebook og Google annoncering. Vi er super tilfredse på begge områder, og de annoncer der kører lever i den grad op til forventningerne. Vi har oplevet en betydelig vækst, mens annonceringen er stået på. Derfor kan vi varmt anbefale Esben Bock.

Dan Holck-Hansen

Direktør, E-SYNERGI A/S

Jeg havde meget svært ved at finde rundt i ”marketingsjunglen” og det er altafgørende at have den rette sparringspartner når budskabet skal ud.

Jeg blev anbefalet at få en snak med online marketing specialisten Esben og jeg må indrømme han har styr på det!!!

Nu kommer der både leads, opkald og personlige henvendelser fra kunderne.

Ida Agar

Indehaver, Qlinique Facit

Esben har hjulpet os med opsætning og drift af vores Facebook kampagne med stor succes. Derudover kom Esben med sine forslag til forbedringer til vores Google markedsføring selvom de lå hos en anden samarbejdspartner.

Esben får en varm anbefaling for sit arbejde.

Kasper Kläning

Partner, Boxstation ApS

Jeg overlader trygt min Google Ads-administration og Facebookannoncering til Esben Bock. Han er en erfarent og kompetent specialist, som jeg også henviser mine kunder til, når de skal have kvalificeret assistance til deres online annoncering. 

Desuden er Esben nem og behagelig at samarbejde med.

Rikke Ekelund

Selvstændig, Rikke Ekelund

Kompetent, erfaren og effektiv!

Esben er en one-man army når det kommer til Google Ads og Facebook marketing. Vi har været heldige at arbejde sammen Esben i op til flere sammenhænge, og det er samme mønster hver gang: Pålidelighed, effektivitet og gode og målbare resultater!

De bedste anbefalinger herfra til Esben Bock!

Laust Kehlet

CEO, KH online

Esben er virkelig god til at fokusere og få skabt resultater for alle, der har brug for at blive fundet på Google eller Facebook.

Derfor samarbejder jeg med Esben omkring kunder, der skal have klar online markedsføring, som både giver mersalg og mange leads. Det er altid effektivt at hyre Esben til det.

Anette Kallesen

Tekstforfatter, Bureau P