Ny hjemmeside

Køb ny, professionel WordPress hjemmeside

Referencer

Krav til en hjemmeside i 2021

Det ikke længere nok bare at have en hjemmeside. I 2021 bør den være

  1. responsiv (Hjemmesiden skal kunne tilgås og læses fra både computer, tablet og mobil. Og det skal ske ved at den tilpasser sig de forskellige skærmstørrelser responsivt)
  2. hurtig (Hjemmesiden skal indlæses på et splitsekund. Det er et must. For statistikker viser, at brugerne springer fra, hvis de venter for længe. Og så vender de bare tilbage til søgeresultaterne eller facebookfeedet)
  3. visuel (Sørg for at benytte billeder, grafikker, punktopstillinger og sektioner. Ellers er det svært at fastholde læserne)
  4. effektiv (En effektiv hjemmeside har øje for konverteringerne. Enhver landingssider bør have en fremtrædende mulighed for at konvertere. Ellers taber man kunderne.)

Vigtigheden af en god digital kommunikation

Hvis ikke du har en hjemmeside eller din nuværende ikke lever op til de fire krav, vil kunderne med tiden drive over til dine konkurrenter, som har styr på den del.

Sådan er realiteterne. Og man kan derfor ikke negligere sin digitale kommunikation, hvad enten man er håndværker, psykolog, økonom eller revisor.

Jeg har hørt restauratører sige, at de blev fravalgt som spisested pga deres forældede hjemmeside. Det hører til sjældenhederne, at virksomhedsejere får så meget ærlig information fra deres kunder. Og derfor bør man virkelig lytte og tilpassse sig, hvis man fremover vil skaffe og fastholde kunder.

WordPress hjemmeside – det perfekte CMS

Der findes en stribe CMS-systemer, som kan hjælpe en hurtigt i gang. CMS står for Content Management System. Men de fleste vil med tiden ende op med WordPress som CMS, da det er brugervenligt, holdes opdateret og kan installeres nemt på mange webhoteller. Rent faktisk mere end 25% af alle hjemmesider på kloden bygget i WordPress. Og det er ikke noget tilfælde.

WordPress er nemt at redigere, det er open source. Og den massive udbredelse gør, at man kan finde hjælp til netop WordPress i hele verden.

Opret sider og indlæg, kategorier og tags

WordPress er bygget i programmeringssproget php og rummer for den almindelige bruger en back end og en front end. Fra back end kan man oprette sider og indlæg, kategorier og tags, som man kan anvende til at strukturere informationen på sin hjemmeside.

Siderne kan bruges til statiske sider og indlæggene kan bruges til opdateringer og blogindlæg.

Ideel til blogging og til firmahjemmesider

Oprindelige var WordPress en blogging platform. Og den benyttes da også af utallige bloggere, som skriver indlæg hver eneste dag. Men platformen har også bare vist sig ideel til mindre firmahjemmesider.

Bloggingfunktionen bør faktisk også benyttes af de fleste hjemmesider til det formål, der hedder content marketing.

Hvor lige vælge mig til at lave hjemmesiden?

Der findes rigtig mange udbydere, når det kommer til at lave hjemmesider. Så hvorfor så vælge netop mig?
Det her med at lave hjemmesider er kun et ud af flere produkter, jeg har arbejdet med. Jeg har rent faktisk 8 års erfaring med online markedsføring. Og jeg ved derfor, hvad en hjemmeside skal kunne, hvis den ikke bare skal se pæn ud – men performe og skaffe kunder. Det handler om hastighedsoptimering, viden om teknisk SEO, on page SEO, brugervenlighed, farvekombinationer, responsivt design, Google page speed, søgeordsanalyser, duplicate content, linkprofil og meget mere.

Der ligger altså flere overvejelser bag, når jeg producerer hjemmesider, end du måske tror. Og meget af arbejdet kan ikke nødvendigvis ses med det blotte øje, da f.eks. handler om at komprimere billeder tilføje meta tags, indstille caching og meget mere.

Så du kan sikkert godt finde hjemmesiderfirmaer, som er udprægede designere. Men her får du oveni et fedt design et website, der er sat op til at fungere som en lead generator / kundemagnet. Hjemmesiden skal nemlig ikke bare være pæn. Den skal søgemaskineoptimeres, den skal struktureres i forhold til kampagner i Google Ads, der skal gøres plads til scripts til annoncering på Facebook og tages billeder, som kan genbruges i din online markedsføring. Alt det får du med, når du bestiller en ny, lækker WordPress hjemmeside billigt her hos mig..