Hjemmesiden er dit fundamanent online

15 min gratis rådgivning!

Lad mig analysere dit website og komme med et par gode råd. Gratis 15 min samtale.

7 + 3 =

Referencer

Krav til en hjemmeside i 2018

Det ikke længere nok bare at have en hjemmeside. I 2018 bør den være

  1. responsiv (fungere på computer, tablet og mobil).
  2. hurtig (lav indlæsningshastighed)
  3. visuel (indeholde billeder)
  4. effektiv (designet til at konvertere)

De fire punkter er afgørende, hvis du vil have en en god base for din digitale kommunikation.

Den skal være responsiv for at kunne tilgås og læses fra både computer, tablet og mobil. Den skal være hurtig, ellers vender de besøgende bare tilbage til søgeresultaterne eller facebookfeedet. Den skal være visuel for at kunne skabe en stemning. Og så bør den være effektiv og konverteringsvenlig, så brugerne med et enkelt klik kan kontakte dig pr telefon eller mail.

Vigtigheden af en god digital kommunikation

Hvis ikke du har en hjemmeside eller din nuværende ikke lever op til de fire krav, vil kunderne med tiden drive over til dine konkurrenter, som har styr på den del.

Sådan er realiteterne. Og man kan derfor ikke negligere sin digitale kommunikation, hvad enten man er håndværker, psykolog, økonom eller revisor.

Jeg har hørt restauratører sige, at de blev fravalgt som spisested pga deres forældede hjemmeside. Det hører til sjældenhederne, at virksomhedsejere får så meget ærlig information fra deres kunder. Og derfor bør man virkelig lytte og tilpassse sig, hvis man fremover vil skaffe og fastholde kunder.

WordPress hjemmeside – det perfekte CMS

Der findes en stribe CMS-systemer, som kan hjælpe en hurtigt i gang. CMS står for Content Management System. Men de fleste vil med tiden ende op med WordPress som CMS, da det er brugervenligt, holdes opdateret og kan installeres nemt på mange webhoteller. Rent faktisk mere end 25% af alle hjemmesider på kloden bygget i WordPress. Og det er ikke noget tilfælde.

WordPress er nemt at redigere, det er open source. Og den massive udbredelse gør, at man kan finde hjælp til netop WordPress i hele verden.

Opret sider og indlæg, kategorier og tags

WordPress er bygget i programmeringssproget php og rummer for den almindelige bruger en back end og en front end. Fra back end kan man oprette sider og indlæg, kategorier og tags, som man kan anvende til at strukturere informationen på sin hjemmeside.

Siderne kan bruges til statiske sider og indlæggene kan bruges til opdateringer og blogindlæg.

Ideel til blogging og til firmahjemmesider

Oprindelige var WordPress en blogging platform. Og den benyttes da også af utallige bloggere, som skriver indlæg hver eneste dag. Men platformen har også bare vist sig ideel til mindre firmahjemmesider.

Bloggingfunktionen bør faktisk også benyttes af de fleste hjemmesider til det formål, der hedder content marketing.

Hvor lige vælge mig til at lave hjemmesiden?

Der findes rigtig mange udbydere, når det kommer til at lave hjemmesider. Så hvorfor så vælge netop mig?
Det her med at lave hjemmesider er kun et ud af flere produkter, jeg har arbejdet med. Jeg har rent faktisk 8 års erfaring med online markedsføring. Og jeg ved derfor, hvad en hjemmeside skal kunne, hvis den ikke bare skal se pæn ud – men performe og skaffe kunder. Det handler om hastighedsoptimering, viden om teknisk SEO, on page SEO, brugervenlighed, farvekombinationer, responsivt design, Google page speed, søgeordsanalyser, duplicate content, linkprofil og meget mere.

Der ligger altså flere overvejelser bag, når jeg producerer hjemmesider, end du måske tror. Og meget af arbejdet kan ikke nødvendigvis ses med det blotte øje, da f.eks. handler om at komprimere billeder tilføje meta tags, indstille caching og meget mere.

Så du kan sikkert godt finde hjemmesiderfirmaer, som er udprægede designere. Men her får du oveni et fedt design et website, der er sat op til at fungere som en lead generator / kundemagnet. Hjemmesiden skal nemlig ikke bare være pæn. Den skal søgemaskineoptimeres, den skal struktureres i forhold til kampagner i AdWords, der skal gøres plads til scripts til retargeting og tages billeder, som kan genbruges i din online markedsføring. Alt det får du med, når du bestiller en ny, lækker WordPress hjemmeside billigt her hos mig..

15 min gratis rådgivning!

Lad mig analysere dit website og dine aktiviteter inden for online markedsføring. Gratis 15 min samtale.

14 + 7 =