Freelance webdesigner

Brug mig som freelance webdesigner og få resultater med raketfart.

Freelance webdesigner

Hvis du skal vil opnå resultater online og foretrækker en freelance webdesigner, så er du kommet til rette sted. Jeg hedder Esben Bock. Jeg har arbejdet med WordPress hjemmesider og online marketing i 10 år. Og jeg er helt sikker på, at jeg også kan hjælpe dig i mål med dine digitale drømme.

Jeg er oprindeligt fra Aarhus, hvor jeg har gået på Marselisborg Gymnasium. Efter gymnasiet flyttede jeg til København, hvor jeg startede på Litteraturvidenskab, som jeg færdiggjorde i 2008. Efter mine studier startede jeg som freelance webdesigner og opdagede efterfølgende digital marketing først i form af SEO og senere Google Ads og Facebook Ads. Da jeg fandt ud af, at man kunne få resultater ved at skaffe trafik fra Internettet ved hjælp af digital marketing, var jeg solgt. Og jeg vidste med det samme, at jeg havde fundet den niche, jeg ville arbejde i fremadrettet.

10 år er gået. Jeg har fået to børn. Men jeg nyder stadig at arbejde med hjemmesider og online marketing. En af grundene til, at online marketing og webdesign bliver ved med at være interessant er, at disciplinen hele tiden ændrer sig. Google og Facebook optimerer hele tiden på deres annonceplatforme, nye annonceformater kommer og der er jævnligt store ændringer. Det samme gælder WordPress og standarderne for webdesign, som også er i en konstant udvikling.

Man bliver aldrig færdig med sin hjemmeside. Og man er aldrig færdig med markedsføre sig online. Man må jævnligt opdatere designet og tilpasse udtrykket og annonceringen til de muligheder og trends, der er i markedet.

Webdesign med WordPress + Divi builder

Jeg valgte for et par år siden, at jeg udelukkende ville bruge Divi builder til at bygge hjemmesider med. Jeg er ikke programmør af uddannelse. Men jeg ved mere end rigeligt om WordPress og webdesign til, at jeg kan bygge hjemmesider, der skaffer salg og leads til mine kunder. Jeg valgte derfor at bygge hjemmesider med Divi, så jeg kan bygge i et vist tempo og holde prisen nede.

Der findes en masse fede features i Divi builderen, som hjælper os med at bygge flotte websites i en rimelig fart. Og jeg vil fremadrettet gennemgå de mange features i Divi her på siden, så du enten selv kan gå i gang med at bygge dit eget website eller kan få mig til at hjælpe dig.

Dit website skal primært være effektivt, hvis du spørger mig. Det nytter ikke noget at have flotte billeder og et helt specielt look, hvis det går ud over dine rankings i Google eller din konverteringsrate. Så først skal effektiviteten på plads. Dernæst skal designet gøres så lækkert, det kan, så det kan understøtte målsætningen med dit website.

 

freelance webdesigner