Handelsbetingelser

Når du indgår en aftale med Esben Bock ApS om, at jeg står for din online markedsføring, er du indforstået med, at det koster 2500 plus moms pr måned (store brands koster 5000 + moms / md). For de 2500 plus moms pr måned får du eksekvering og rådgivning. Og begge dele (eksekvering og rådgivning) er en del af produktet. Prisen gælder pr case. Så har du 1 webshop i DK og og 1 webshop i SE, er der tale om 2 cases og dermed 2 x 2500 plus moms pr måned.

Prisen er beregnet til SMV. For større brands eller større virksomheder er prisen typisk 5000 plus moms pr måned, da der er større tidsforbrug og mere kommunikation.

Inkluderet i produktet er:

  • tracking med Tag Manager og Google Analytics
  • håndtering af Google Ads
  • håndtering af Facebook Ads
  • rådgivning i forhold til SEO
  • rådgivning i forhold til online marketing strategi

Prisen er ikke til forhandling. Og den er den samme, om du starter d. 1. i måneden eller midt i måneden. Dvs. starter du den 1. i måned, får du en faktura på 2500 plus moms d. sidste dag i måneden. Og starter du midt i måneden, får du ligeledes en regning på 2500 plus moms pr måned.

Opsigelsen er løbende måned. Så hvis du opsiger samarbejdet den sidste dag i måneden, ophører det samme dag kl 23.59. Opsiger du derimod samarbejdet f.eks. d. 5. i måneden får du den sidste regning den sidste dag i samme måned.

Under normale omstændigheder kan jeg eksekvere med det samme eller senest inden for 48 timer på hverdage. Hvis du allerede har tracking på plads, kan jeg forholdsvist hurtigt bygge dine kampagner op. Er din tracking ikke på plads, skal man regne med den første uge går med dette.

Hjemmesider

Jeg laver mindre firmasider for 5000 plus moms (1-5 sider). Jeg forsøger at levere inden for 14 dage, men der kan også gå op til en måned ved spidsbelastninger.
Du leverer billeder og tekster. Billeder bør du få taget. Alternativt kan du finde dem på https://unsplash.com/. Tekster bør du selv skrive. Alternativt kan jeg anbefale et par tekstforfattere. Sidst men ikke mindst kan du også tage Chat GPT i anvendelse.

Timepriser

Hvis du ikke er interesseret i min abonnementsløsning, kan du købe min tid for 1000 plus moms. Bureauer kan ved faste aftaler få mængderabat og dermed købe min tid for 495 plus moms pr time.