Google My Business

Med en veloptimeret Google My Business profil kan du blive fundet i søgeresultaterne af lokale kunder – gratis.

Hvad er Google My Business?

 Google My Business er en gratis tjeneste fra Google, der hjælper lokale serviceudbydere med at blive synlige online. En korrekt oprettet og veloptimeret profil vil typisk dukke op på prominente pladser i Googles søgeresultater og på maps. Og er god placering hos Google, giver kunder i butikken.

 

Hvor bliver man synlig henne?

 Ved almindelige søgninger på Google er resultaterne fra Google My Business placeret lige under de fire første AdWordsannoncer. Ved søgninger på maps dukker resultaterne fra de lokale virksomheder op direkte på kortet.

 

Hvad er fordelen ved Google My Business?

 Der er overraskende mange og store fordele ved Google My Business:

  1. Det er gratis
  2. Det er effektivt
  3. Det er forholdsvist nemt at gå til.

 

Alligevel er der mange virksomheder, der mangler at drage den fulde nytte af mediet.

 

 

Men virksomhederne ved typisk ikke, hvad de går glip af. Jeg ser konti med mere end 100 opkald pr måned via deres Google My Business profil. Og jeg ser konti med flere tusind visninger pr måned af virksomheden i både søgninger og på maps.

 

Hvis den mængde trafik og den mængde leads skal skaffes via AdWords, vil det typisk koste tusindvis af kroner hver måned. Og skal man skal den samme mængde henvendelser via de organiske søgeresultater, skal man op og ligge i top 3.

 

Der er derfor ingen tid at spilde i forhold til til Google My Business. Det gælder bare om at komme i gang og få sat sin profil korrekt og grundigt op. På den måde er din virksomhed med i konkurrencen og at opsnappe kunder, der er på udkig efter netop din service i dit lokalområde.

 

Skal du have hjælp til optimering eller opsætning?

 

Jeg har hjulpet en del virksomheder med at opsætte og optimere deres Google My Business profiler. Og hver gang overrasker det mig, hvor meget de får ud af det. Så kontakt mig, hvis du også vil drage den fulde nytte af tjenesten fra Google.