Google Ads

Reklamer online med Google Ads.

Hvad er Google Ads (tidl. Google AdWords)?

Google Ads er Googles annoncesystem. Her kan man mod betaling få adgang til nogen af de mange millioner brugere, der dagligt besøger Google for at finde information eller produkter.

PPC

Google Ads er et PPC annoncesystem. PPC står for Pay Pr Click. Dvs. du betaler pr klik modsat f.eks. Facebook, hvor du bliver afregnet pr visning.

Hvordan får man succes med Google Ads?

Det lyder jo enkelt nok, at man betaler pr klik. Så er det vel egentlig bare at gå i gang. Humlen ved Google Ads er imidlertid, at man skal have fat i de rigtig besøgende. De besøgende som rent faktisk har lyst til at købe fra din webshop eller bestille noget hos dit firma.

For at finde de rette besøgende må man så finde de søgeord, som ens potentielle kunder anvender. Dernæst skal man præsentere dem for annoncer, som de har lyst til at klikke på. Får man de to opgaver løst, får man succes med platformen.

Hyr en specialist

Selvom det lyder simpelt nok, må de fleste sande, at der skal en hel del øvelse til for at få opgaven løst. For langt de fleste virksomheder vil det derfor være for stor en opgave at sætte en god konto op.

Af samme grund kan det være en god ide at hyre en Google Ads specialist. Vi har set opgaven før og ved præcis, hvordan den skal løses.